SERVICES

Palvelut

Tarjoan korkealaatuista ja ammattitaitoista design- ja taidepalvelua logojen sekä yritysilmeiden suunnittelusta tuotekuvituksiin ja taidemaalaukseen asti. Luotettavasti ja jo noin 20 vuoden kokemuksella. Ripeästi, huokeaan ja kilpailukykyiseen kevytyrittäjän hintaan. Alla tarkemmat kuvaukset palveluistani.

Graafinen suunnittelu

*NYT logon tilaajalle (alk. 300€, SIS. 24% ALV) käyntikortit kaupanpäälle! Graafisen suunnittelun peruspalvelut Husalta yrityksesi tai organisaatiosi tarpeisiin. Mainonnan ja markkinoinnin sekä näkyvyytesi edistämiseksi:

-Logot ja käyntikortit

-Autoteippaukset

-Työvaatteiden brändäys logolla

-Mainokset ja esitteet

-Tuotekuvat- ja/tai kuvitus sekä kuvankäsittely

-Messuosastojen konseptointi

-UI-käyttöliittymägrafiikat jne…

Tai ota yhteyttä kerro miten voisin juuri sinua palvella?

Taidemaalaus ja kuvitus

Maalaan taidemuotokuvan esim. kullanmurustasi, lemmikistäsi tai lempihahmostasi. Noin 60 x 73cm kokoinen työ on peruskoko josta lähdetään. Hinta alk. 325€ (sis. ALV 10%). Maalaan myös suurempia töitä. 

Ennakkomaksu 50€ materiaalikulujen (maalauspohja, värit jne) kattamiseksi ja työn alkuun pääsemiseksi.

Maalaan tai piirrän myös muita aiheita kuten maisemia, levynkansitaidetta sekä Star Wars–hahmoja jne. Kysy tarjousta myös kuvitusprojektille (esim. kirjan kannet, cd/dvd-kannet, lehtikuvitus jne) tai julkisivu/rakennusprojektisi elävöittämiseksi taideteoksellani!

Huom! Henkilömuotokuvien osalta maalaan / piirrän muotokuvan asiakkaan itse ottamasta tai omistamasta valokuvasta tekijänoikeudellisten ongelmien välttämiseksi. Valmis työ toimitetaan asiakkaalle ilman kehyksiä. 

*Töiden nouto ainoastaan Oulun kotiateljeestani. En toimita töitä postitse.

Kotisivut

Suunnittelen näyttävät yritysilmeesi mukaiset ja helppokäyttöiset kotisivut yrityksellesi sivujen ulkoasusta niiden julkaisemiseen asti WordPress -sisällönhallintajärjestelmällä. Olen suunnittelut asiakkaiden kotisivut sekä nämä omat kotisivuni viimeisen päälle WordPressilla.

Asennan asiakkaan kotisivuille tarvittaessa myös yhteydenottolomakkeen. Suosittelemani kolmannen osapuolen tarjoamaan webhotellipalveluun kuuluu ilmainen SSL-sertifikaatti sivujen suojaamista ja turvallista käyttöä varten.

Tarvittaessa asiakkaan maksuton perehdytys uusien WordPress -kotisivujen käyttöön ja perusylläpitoon alkuun pääsemiseksi – kädestäpitäen!

Pääset rakentamillani kotisivuilla näyttävästi ja mukavasti alkuun! Mutta en tarjoa valmiiksi tekemäni kotisivujen ylläpito- ja / tai tietoturvapalvelua.

Kiinnostuitko Husan talon palveluista? Ota yhteyttä minuun ja aloitetaan yhteistyö jo tänään!